PREDNOSTI ZUBNIH IMPLATATA

O prednostima zubnih implatata pišemo ovaj tjedan u našem blogu!

Kada se priča o zubima, glavna značajka je kako su oni dizajnirani da bi trajali cijeli život. Isto tako, svjesni smo promjena na zubima, oštećenja uzrokovanih drugim zdravstvenim problemima i sl. Nedostatak jednog zuba ili više njih utječe na naše cjelokupno zdravlje i zdravlje drugih zuba.

Naravno, ne možemo zanemariti i nedostatak samopouzdanja uslijed njihovog nedostatka. Kada je riječ o nedostatku zubi, imamo nekoliko mogućnosti njihovog nadomještanja. No jedna opcija ima najviše preporuke, najdugotrajniji vijek i savršenu estetsku sliku. Naravno, ovdje mislimo na zubne implatate. Zamjena zuba implatatima koristi se više od 50 godina i najučinkovitija je metoda za zamjenu zuba. Zubni implatat sprječava gubitak kosti, odgovara prirodnim zubima, vraća silu zagriza i sprječava promjene u obliku vašeg lica, jednostavan je za njegu, podržava susjedne zube i ono ne manje bitno- dugoročno je rješenje za nadomjestak izgubljenih zuba.

Mobilne proteze, mostovi vs. implatati

Most zahtjeva brušenje susjednih zubi, time nepotrebno oštećuje zdrave zube, a njihov vijek trajanja je najviše 15-ak godina uz uvjet odlične oralne higijene. Proteze s vremenom slabe što uzrokuje klizanje i ispadanje iz čeljusti. Također, kada nosite proteze možete imati oslabljenu sposobnost žvakanja.

Nobel Biocare implatati

Nobel Biocare vodeća je internacionalna tvrtka u proizvodnji stomatoloških medicinskih uređaja i globalni lider u estetskim i inovativnim rješenjima za dentalnu upotrebu. Implatati Nobel Biocare u potpunosti su funkcionalni, pacijentima pružaju blistav osmijeh koji traje doživotno. Pružaju najviše standarde kvalitete svojih proizvoda, te imaju ISO certifikat koji obuhvaća širok spektar: kvalitetu, dizajn, proizvodnju, skladištenje, obradu narudžbi, okoliš, razvoj, marketing, prodaju te distribuciju. Nobel Biocare poznat je po suvremenoj implantološkoj metodi All on 4 te omogućava potpunu gornju i donju rekonstrukciju zubala s fiksnim zubnim mostom. Karakteristika ove metode je da se obje proteze u čeljusti drže na po 4 implantata. Njihova glavna prednost je biokompatibilnost, što znači da ne izazivaju alergijske reakcije i potpuno sraštavaju s kosti. Na tržištu je prisutno nekoliko vrsta Nobel Biocare implatanata, a više informacija o svima njima možete naći prijavom na obrazac. Konzultacijski pregled je besplatan. Učinite prvi korak za zdravlje vaše usne šupljine i napokon se široko nasmijte!

Leave a Reply

Your email address will not be published.