Izbjeljivanje zubi u službi ljepote

Bijeli zubi oduvijek su bili osobina lijepog izgleda. Osim redovitih kontrola i popravaka na zubima  čest zahtjev u ordinacijama dentalne medicine je i izbjeljivanje.  Boju zuba stvaraju pigmenti koji su se na zubima našli prilikom mineralizacije ili se nalaze na zubima kao posljedica životnih navika.

Zubne pigmentacije

Za pigmentacije na zubima vrlo često su zaslužne one male svakodnevne navike.  Bilo da pijete puno kava ili čajeva, sokova ili obojenih pića i pušite, vrlo velika vjerojatnost je da niste zadovoljni bojom svojih zubi.

U moru različitih proizvoda kojima nas bombardiraju sa svih strana ponekad smo zbunjeni i ne znamo izabrati ono što je najbolje za nas. Cilj nam je izbijeliti zube, no isto tako ih očuvati zdravima, zar ne?

Postoje mnogi proizvodi koje možete koristiti za kućno izbjeljivanje, kao i metode na koje ste vjerojatno naišli u raznim dentalnim ordinacijama.

Mana kućnih proizvoda za izbjeljivanje zubi je što njihova dugotrajna upotreba uništava površinsku strukturu zubne cakline, te šteti i zubima i zubnom mesu.

Izbjeljivanje zubi u ordinaciji

Najsigurniji i najefektniji način da svoje zube izbijelite i da imate savršen, biserno bijeli osmijeh je posjet ordinaciji dentalne medicine!

Zašto? Samo u kontroliranim uvjetima i pomoću provjerenih proizvoda imate garanciju postići željeni rezultat uz očuvanje zubi i cakline.

U našoj ordinaciji radimo s najboljim gelom na tržištu, a to je Opalscence Boost Gel. Rezultati su dvije-tri nijanse bjelji zubi uz maksimalnu zaštitu zubne cakline. Savršen efekt se postiže nakon dvije posjete. Cilj nam je omogućiti vam savršen osmijeh koji ćete s ponosom pokazivati svaki dan, no isto tako i zaštiti vaše zube najbolje moguće. Jer samo zdravi zubi i lijep, širok osmijeh su garancija zdravlja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.